Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Ovim uvjetima korištenja uređuju se odnosi između tvrtke Maratela Mreže d.o.o. koja je vlasnik ove internet stranice s jedne strane i korisnika usluga ove internet stranice s druge strane.

Na sve međusobne odnose između vlasnika i korisnika ove internet stranice koji nisu uređeni ovim uvjetima primjenjuju se na važeći propisi Republike Hrvatske.

Pristupom i korištenjem ove internet stranica pristajete na uporabu i korištenje u skladu s ovim Uvjetima te prihvaćate ove uvjete kao i sva ostala pravila korištenja. U slučaju neslaganja s ovdje navedenim uvjetima molimo vas da prestanete dalje koristiti ovu internet stranicu.

Korištenjem sadržaja ove internet stranice prihvaćate sve rizike koji nastaju iz korištenja ove internet stranice te prihvaćate koristiti sadržaj ovih internet stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Vlasnik ove internet stranice se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način vezana za korištenje ove internet stranice, za bilo koje radnje prilikom uporabe ili zlouporabe sadržaja ove internet stranice te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove internet stranice.

Vlasnik ove internet stranice može u svako vrijeme izmijeniti ili dopuniti Uvjete korištenja, a bez prethodne obavijesti te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice nastale iz takvih promjena. Sve navedene promjene stupaju na snagu objavom na ovoj internet stranici. Nastavljanjem pristupa internet stranici i korištenjem sadržaja smatrat će se da ste suglasni s takvim izmijenjenim ili dopunjenim uvjetima korištenja.

Vlasnik internet stranice zadržava pravo da u bilo kojem trenutku te bez prethodne najave izmijeni, ukine ili dopuni bilo koji dio ove internet stranice. Zabranjeno je bez pismenog pristanka vlasnika mijenjati, kopirati, distribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti ili prenositi sadržaj ove internet stranice.

Vlasnik će nastojati kako bi informacije na ovoj internet stranici bile potpune i točne, ali ne odgovara u slučaju njihove netočnosti ili nepotpunosti te neće preuzeti odgovornost za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja ove internet stranice.